Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Συνεργασία ΔΔΕ με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών

ΤΟΠΙΚΑ16.01.2023 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη ΔΔΕ Τρικάλων, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διευθυντή της Δ.Ε. Τρικάλων κ. Αλέξανδρου Γ. Καπανιάρη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών ν. Τρικάλων κ. Νικολάο Βαλομάνδρα, τον επιστημονικό συνεργάτη του Συνδέσμου Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Ιωάννη Μπετούνη, τον Προϊστάμενο εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Τρικάλων κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου και την υπάλληλο με ανάθεση διοικητικού έργου για το ΣΕΠ της ΔΔΕ Τρικάλων κα Δημητρούλα Μανεάδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο μάθημα του ΣΕΠ στα Γυμνάσια και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν δια ζώσης ενημερωτικές ημερίδες στο μαθητικό και εκπαιδευτικό δυναμικό, εντός δύο διδακτικών ωρών με τη σύμφωνη γνώμη των αντίστοιχων σχολικών μονάδων οι οποίες θα δηλώσουν ημέρα πραγματοποίησης των ημερίδων, σε ειδική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό λαμβάνοντας σχετική μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν από 1/2/2023 και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 28-4-2023.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ