Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων – ΤΕΦΑΑ

ΤΟΠΙΚΑ01.05.2024 | 4:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια σημαντική συνεργασία σε επίπεδο εκπόνησης διδακτορικής διατριβής επιτελείται από τον Δήμο Τρικκαίων και το ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πρόκειται για έρευνα, με σκοπό το να εξεταστεί η επίδραση ενός παρεμβατικού προγράμματος προσαρμοσμένης κολύμβησης και συστήματος οπτικής καθοδήγησης (visualmodelling) σε παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) και Νοητική Αναπηρία (ΝΑ) ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Το ερευνητικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025, αλλά η αρχική διαδικασία αφορά στο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η διδακτορική έρευνα υλοποιείται από την υποψήφια διδάκτορα κ. Χριστίνα Τσολάκη και κύριο επιβλέποντα τον κ. Δημήτρη Κοκαρίδα, αναπληρωτή καθηγητή στην άσκηση ατόμων με αναπηρίες.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας συναντήθηκε με τους πανεπιστημιακούς κ.κ. Τσολάκη και Κοκαρίδα, προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο της συνεργασίας, που βελτιώνει συνθήκες για παιδιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης