Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Συνεργασία για την κοινωνική μέριμνα στον Δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2019 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις πασχαλινές ημέρες επέλεξαν, ο Δήμος Τρικκαίων, οι κοινωνικές του Δομές, κοινωνικός φορέας και αλυσίδα υπεραγοράς, να παρουσιάσουν το πρόσωπο της συνεργασίας για τα παιδιά. Με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας και  της Δομής «Κέντρο Συμβουλευτικής  Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας» του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και την αλυσίδα SUPER MARKET AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του Δήμου. Στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας παραδόθηκαν δωροεπιταγές για το πασχαλινό τραπέζι και πασχαλινές λαμπάδες, σε οικογένειες συμπολιτών που είχαν πραγματική ανάγκη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κ. Ψύχος επεσήμανε την αναγκαιότητα ενίσχυσης των συνεργασιών στην τοπική κοινωνία, προς όφελος των συμπολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε συνδυασμό με την τεράστια προσφορά του Δήμου. Ευχαρίστησε, δε, ως προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας τα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τις ευγενικές χορηγίες τους για τις ανάγκες των ημερών του Πάσχα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης