Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία και δράσεις από τους Δήμους Τρικκαίων – Λίμνης Πλαστήρα

ΤΟΠΙΚΑ15.05.2024 | 4:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με προοπτική ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Τρικκαίων και Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

Ο Δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ένα τριπλό πλέγμα συνεργασίας σε τομείς και επίπεδα κοινών ενδιαφερόντων, με προοπτική τη δημιουργία πυλώνων αναπτυξιακής πολιτικής. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν και εξειδικεύτηκαν δράσεις για τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τις ψηφιακές καινοτομίες, με ένα ευρύ φάσμα συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και σε αυτή παρέστησαν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Σοφία Αλεστά από τον Δήμο Τρικκαίων, η αντιδήμαρχος Βασιλική Ξηροφώτου και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Μπράντζος από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης