Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία και δράση προσκόπων στις κοινωνικές δομές του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2024 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια σημαντική κοινωνική δραστηριότητα υλοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Τρικκαίων.

Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων συμμετείχε με βιωματικό τρόπο στη διανομή φαγητού προς τους ωφελούμενους, τόσο του Κοινωνικού Εστιατορίου, όσο και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων. Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας Σκέψης» της 22ας Φεβρουαρίου – ημέρα γένεσης του ιδρυτή της Προσκοπικής Κίνησης, Λόρδου Robert Baden Powell. Μετά την ξενάγηση στο κτήριο που δώρισε ο γιατρός Αριστοτέλης Αντωνίου στον Δήμο Τρικκαίων, στεγάζοντας πλέον το Κέντρο Κοινότητας, έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα. Η αντιδήμαρχος εξήρε τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, όπως αυτές εκφράστηκαν και από το 4ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων. Ακολούθησε αναφορά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το συνολικά το Κέντρο Κοινότητας με όλες του τις δομές από την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας κ. Βέρα Ντάκου και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Εστιατορίου κ. Ανθή Διαμαντή. Οι πρόσκοποι του 4ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων συνεισέφεραν εθελοντικά στη διανομή του φαγητού στους δικαιούχους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης