Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

Συνεργασία και δικτύωση μεταξύ Δήμου Φαρκαδόνας και Ε.Α.Ε.

ΤΟΠΙΚΑ19.02.2020 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στην συνεργασία και τη δικτύωση μεταξύ του Δήμου Φαρκαδόνας, του Κέντρου Κοινότητας Δήμους Φαρκαδόνας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παράρτημα Τρικάλων στόχευε η συνάντηση που αναπτύχτηκε στο Δημαρχείο παρουσία εκπροσώπων των τριών φορέων.

Το Δημαρχείο της Φαρκαδόνας επισκέφτηκαν η πρόεδρος του παραρτήματος κα Μαρία Καναρά και η γενική γραμματέας κα Στεφανία Κωστοπούλου, που συναντήθηκαν με το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου και την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμητρα Παπαστεργίου, όπου τους ενημέρωσαν για τη δράση του παραρτήματος. Πιο συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες ανασφάλιστες και γυναίκες υψηλού κινδύνου και επειγουσών περιστατικών να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στο ιατρείο μαστού κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2431350742.

Ακόμη, συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των τριών φορέων και καθορίστηκε ένα πρώιμο σχέδιο δράσης με εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση του πληθυσμού.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop