Δευτέρα 26.10.2020 | Εορτάζουν: Γλύκων, Γλυκός, Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Μίμης, Τζίμης, Μήτσος, Δημητράκης, Τζιμάκος, Μητσάκος, Μήτρος, Δήμητρα, Μιμή, Μιμίκα, Δημητρούλα, Δημητρία, Ντίμι, Δήμος, Λέπτινος, Λεπτίνα, Λούππος, Λούππης, Κυπαρισσία, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσια, Παρέσσα

Συνεργασία και θετικό πνεύμα στη Παπαστεργίου – Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών

ΤΟΠΙΚΑ08.10.2020 | 6:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέματα που αφορούν στη νέα εποχή των αστικών μετακινήσεων, απασχόλησαν τη συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων, με το προεδρείο τςη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ). Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στα Τρίκαλα τον Αρη Οφίδη, αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣ (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης), τον Μιχάλη Σακελλαρίου, γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας) και Δημήτρης Ιωάννου , ταμία της ΠΟΑΣ (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων).
Αρχικώς τέθηκαν θέματα που αφορούσαν στην αστική συγκοινωνία στα Τρίκαλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται συνολικότερα με τις αστικές συγκοινωνίες στις σύγχρονες πόλεις, σε συνδυασμό με την ηλεκτροκίνηση και τον ρόλο των αστικών ΚΤΕΛ. Κοινός παρανομαστής της συζήτησης, η εμβάθυνση της συνεργασίας ΚΕΔΕ – ΠΟΑΣ, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες μετακίνησης.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop