Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία Κοινωνικών Δομών Δ. Τρικκαίων – Π.ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ18.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πράξη αλληλεγγύης και φροντίδας, με περιποίηση και καλλωπισμό των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων. Μια πράξη που υλοποιήθηκε για τρίτη φορά από το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων, το Κοινωνικό Εστιατόριο και το Κοινωνικό Φαρμακείο σε συνεργασία με τον τομέα Κομμωτικής του Πρότυπου ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Μαρία Χασιώτη και οι μαθητές/τριες  του τομέα, στo πλαίσιo της συνεργασίας με τις δομές του Δήμου Τρικκαίων το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024 προέβησαν στον καλλωπισμό των ωφελούμενων των συγκεκριμένων δομών. Ένα απλό κούρεμα, μια περιποίηση κεφαλής, που αποτελεί πεδίο εξάσκησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μια πράξη ουσίας για τους/τις ωφελούμενους/ες των δομών.

Στη δράση παρευρέθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, που ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό των Δομών του Δήμου Τρικκαίων, όσο και την ομάδα του σχολείου για την άψογη και με αποτέλεσμα συνεργασία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης