Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία Κουρέτα – Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2024 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειάρχης Τρικάλων Δημήτρης Κουρέτας. Συνοδευόμενος από στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων επισκέφτηκε το Δήμο Τρικκαίων και συναντήθηκε με το δήμαρχο, Νίκο Σακκά.

Τη συνάντησε την χαρακτήρισε η απόδοση 170.000 ευρώ για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Τα χρήματα αφορούν στην ενίσχυση του εξοπλισμού του Σταδίου, προκειμένου αυτό να μπορεί να εκσυγχρονιστεί, με στόχο το να αναλαμβάνει υψηλότατου επιπέδου διοργανώσεις στίβου.
Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε τον κ. Κουρέτα για τη σημαντική αυτή συμβολή στην ενίσχυση τω αθλητικών υποδομών των Τρικάλων, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία των δύο πλευρών, στο σύνολο των θεμάτων των αθλητικών υποδομών. Κάτι που επεσήμανε και ο Περιφερειάρχης, αναφερόμενος στη συζήτηση που ακολούθησε για πρόσθετα ζητήματα. Αυτά αφορούσαν, είτε το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, είτε άλλες αθλητικές υποδομές στον Δήμο Τρικκαίων, για διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες.
Το πολύ καλό κλίμα στη συνάντηση συνεχίστηκε και όταν η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινωνικά, ενεργειακά, υποδομών, με βάση έναν σχεδιασμό που θα ακολουθηθεί, στο πλαίσιο της βέλτιστης συνεργασίας.
Ακολούθως οι αντιπροσωπείες του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν τον χώρο της ΚΟΜΔΕ, όπου υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης.
Από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρίσταντο, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Δημήτρης Δαλαμάγκας. Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Παναγιώτη Ντιντής και Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο γενικός γραμματέας κ. Θωμάς Παπασίκας και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδ. Σαργιώτη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης