Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των αναγκών σε Κέντρα Υγείας

ΤΟΠΙΚΑ10.07.2024 | 8:31 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ξεκινά η συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των αναγκών ων Κ.Υ. Καλαμπάκας και Τρικάλων.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου «Για την κάλυψη αναγκών και την ενίσχυση δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Θεσσαλία και ειδικότερα στην περιοχή του Νομού Τρικάλων, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, ανακοινώνει σήμερα την έγκριση συνεργασίας της 5ης Υ.Πε με ιδιώτη ιατρό Καρδιολογίας για το ΚΥ Καλαμπάκας και Οφθαλμολογίας για το ΚΥ Τρικάλων, με καθεστώς απόδειξης παροχής υπηρεσιών παρουσία του Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, του Συντονιστή Διευθυντή του ΚΥ Καλαμπάκας κ. Ζήση Κελεπούρη και του Συντονιστή Διευθυντή του ΚΥ Τρικάλων κ. Γεωργίου Μπατατόλη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης