Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία Σακκά – Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

ΤΟΠΙΚΑ05.03.2024 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θέματα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και συνεργασίας για υποδομές, απασχόλησαν τη συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων  – Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Τρικάλων.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων Και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά στο Δημαρχείο. Τέθηκαν θέματα σχετικά με τις υποδομές των διδακτηρίων (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) σε σχέση και με τη χρηματοδότηση, καθώς επίσης και οι δυνατότητες ενίσχυσης της συνεργασίας, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας. Παρέστησαν οι κ.κ. Αντωνία Φίκα (πρόεδρος), Θανάσης Αρσένης (αντιπρόεδρος), Σαργιώτη Θεοδώρα (γραμματέας), Γιώργος Τσιάκαλος, Ελένη Πουρνάρα, Βασίλης Ζώης, Μαργαρίτα Γεωργοπούλου (μέλη).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης