Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Συνεργασία του Θανάση Λιούτα με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΟΠΙΚΑ16.01.2020 | 4:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεργασία  με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ  Γρηγόρη Βάρρα τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, είχε  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Θανάσης Λιούτας για ζητήματα που αφορούν τον νευραλγικό, για τις κοινοτικές ενισχύσεις, Οργανισμό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προγράμματα που υλοποιεί ο  ΟΠΕΚΕΠΕ, τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμών σε αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και προβλήματα που υπάρχουν σε πληρωμές παλαιότερων ετών για δράσεις, όπως η «δάσωση γεωργικών γαιών» τα οποία εντοπίζονται κυρίως, στα ορεινά του Δήμου Μετεώρων.

Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται στις συγκεκριμένες πληρωμές οι οποίες καθυστερούν σε βάρος των παραγωγών.

Από την πλευρά του ο κ. Βάρρας ενημέρωσε τον κ. Λιούτα ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ προωθεί τις διαδικασίες προκειμένου να καταστούν δυνατές οι πληρωμές στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο βουλευτής Τρικάλων δήλωσε ικανοποιημένος από την άριστη συνεργασία που είχε με τον κ. Βάρρα, υπογράμμισε την ανάγκη οι επιδοτήσεις να πληρώνονται στην ώρα τους  και πως η γραφειοκρατία δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στο αυτονόητο δικαίωμα των αγροτών και κτηνοτρόφων να λαμβάνουν εγκαίρως και ακέραιες τις κοινοτικές ενισχύσεις και τις πιστώσεις από την υλοποίηση προγραμμάτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ