Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11.10.2023 | 6:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που αναλαμβάνουν τις θέσεις τομεαρχών και αναπληρωτών τομεαρχών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε του τομεάρχες και τους αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ.

Τομεάρχης Εξωτερικών αναλαμβάνει η Ρένα Δούρου, Εθνικής Άμυνας ένας εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, Οικονομικών ο Νίκος Παππάς ο οποίος στήριξε τον κ. Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Η Αθηνά Λινού αναλαμβάνει τον τομέα Παιδείας, Ψηφιακής Πολιτικής ο Γιώργος Καραμέρος ενώ αναπληρώτρια Αν. Τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για δικαιώματα & ισότητα η Έλενα Ακρίτα.

Μάλιστα η κ. Ακρίτα έσπευσε να κάνει ανάρτηση σημειώνοντας ότι στη σκιώδη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης, τονίζοντας πως ήταν αυτό που ήθελε.

Αξίζει να επισημανθεί ότι από τα 16 λευκά που είχαν καταγραφεί πρόσφατα στην πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τα πρόσωπα ευθύνης στην ΚΟ του κόμματος,  αναλαμβάνουν Νοτοπούλου και Μπάρκας  ενώ  κανένα άτομο από Ομπρέλα ή κεντρικά στελέχη των 6+6. Στην πλειοψηφία τους, τα πρόσωπα που βρίσκονται στις θέσεις των τομεαρχών είναι άνθρωποι που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης