Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ανασυγκροτούνται και κλείνουν ψηφοδέλτιο

ΤΟΠΙΚΑ04.06.2019 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Πριν προλάβουν καλά καλά να αποτυπώσουν την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προχωρά τη διαδικασία να κλείσει ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Οι τρεις θέσεις του ψηφοδελτίου είναι βέβαια δεδομένες, με τους νυν βουλευτές κ. Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη να είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον με αρκετά ονόματα να προτείνονται και συζητούνται με επικρατέστερα αυτό του κ. Θανάση Ξάφου στέλεχος ιδιαίτερα ενεργητικό από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, αλλά και του Δημήτρη Στάμου, που θα κατέβαινε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος εκπροσωπώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με το συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα (θυμίζουμε ωστόσο ότι οι υποψηφιότητες αποσύρθηκαν μετά την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο κ. Καπέλος) . Παράλληλα, προτείνονται και γυναικεία ονόματα ώστε να διασφαλιστεί και η ποσόστωση.

Από εκεί και πέρα, αντίστοιχες διεργασίες γίνονται και σε κεντρικό επίπεδο με το όνομα του άλλοτε βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γ. Κυρίτση να ακούγεται ιδιαίτερα έντονα. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι τα τοπικά στελέχη δεν αναμένεται να φέρουν αντιρρήσεις, αφού βλέπουν θετικά την παρουσία του κ. Κυρίτση σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι τέλος εβδομάδας, οι διεργασίες θα παραμείνουν έντονες, ενώ Παρασκευή βράδυ αναμένεται να κλείσει η διαδικασία και Σάββατο, να υπάρχει πλέον ανακοινώσιμο ψηφοδέλτιο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης