Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

ΣΥΡΙΖΑ: Μπάχαλο και διχασμός από Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ06.07.2021 | 6:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέες βολές κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πληροφορίες για ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, τα σενάρια για επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και τη συνολικότερη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «τα έκανε μπάχαλο».

«Το μόνο που έχει μείνει στον κ. Μητσοτάκη, αφού τα έκανε μπάχαλο, είναι ο διχασμός και να ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Αφού η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες ενώ επελαύνει η μετάλλαξη «Δέλτα» σε όλο τον κόσμο, τώρα μπροστά στη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων προαναγγέλλει ότι δεν αποκλείεται η επαναφορά τους.

»Τα μπρος πίσω, τα μηνύματα εφησυχασμού, τα ψεύτικα success story και οι αντιφάσεις του κ. Μητσοτάκη καλλιεργούν κλίμα αμφισβήτησης στους πολίτες. Παίζουν στα ζάρια τόσο την υγειονομική θωράκιση των πολιτών όσο και την οικονομία και τον τουρισμό.

»Το μόνο που έχει μείνει στον κ. Μητσοτάκη, αφού τα έκανε μπάχαλο, είναι ο διχασμός και να ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ