Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Εκδήλωση ενόψει του 3ου Συνεδρίου

ΤΟΠΙΚΑ05.10.2019 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με ανοικτή πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα: 11.30 π.μ  στο φρούριο Τρικάλων, ανοίγει το διάλογο για το 3ο  Συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

«Ταυτόχρονα, αποτελεί προσκλητήριο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Νομού μας ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το 3ο Συνέδριο να είναι αντάξιο των προσδοκιών του αριστερού και προοδευτικού κόσμου» αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή στο κάλεσμά της, σηματοδοτώντας και τις μέχρι τώρα διεργασίες διεύρυνσης σε στελέχη αλλά και βάση στην κοινωνία.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η κα Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου

Πρώην Υπουργός-Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και ο κ. Βίτσας  Δημήτρης Πρώην Υπουργός- Αντιπρόεδρος της Βουλής. Εκεί αναμένεται να τεθούν και οι βάσεις της αντιπολιτευτικής ρητορικής μιας και τοπικά, είναι η πρώτη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έχουν ανοίξει μέτωπα σκληρών αντεγκλήσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα καθιερώνεται και η αντιπολιτευτική ατζέντα.

Συνεπώς, αναμένεται η έλευση των δύο πολιτικών προσώπων, να σταθεί καθοριστική και αποκαλυπτική για όσα σχεδιάζουν και προσβλέπουν στην κεντρική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε ότι αφορά την εσωκομματική κατάσταση.

Στις νέες συνθήκες με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι προσπαθούν να διατυπώσουν τα προτάγματα της επόμενης ημέρας και να ανιχνεύσουν τον χάρτη προς το συνέδριο του κόμματος. «Ένα συνέδριο που θα είναι τομή μέσα από τη συνέχεια για το πολιτικό υποκείμενο της Αριστεράς», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης