Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Στα Τρίκαλα την Παρασκευή ο πρώην υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης

ΤΟΠΙΚΑ22.01.2020 | 4:20 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης σε μια κίνηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τη συζήτηση γύρω από ζητήματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο. Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη έρχεται σε μια κομβική συγκυρία για τον αγροτικό κόσμο που ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις απαντώντας στα σωρευμένα προβλήματα.

Ο κ. Αραχωβίτης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και θα προχωρήσει και σε συνέντευξη Τύπου όπου θα αναπτύξει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τα ζητήματα των Θεσσαλών αγροτών και όχι μόνο.

Πιθανή και η επίσκεψη του κ. Φάμελλου

Παράλληλα, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται και για τον επόμενο μήνα. Στα μέσα Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεστίαση του κόμματος στα Τρίκαλα όπου το πιθανότερο είναι να συμμετέχει ο πρώην Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος. Στόχος των τοπικών στελεχών είναι ο κ. Φάμελλος να βρεθεί για αρκετές ώρες πριν την εκδήλωση στο νομό Τρικάλων ώστε να γίνουν συναντήσεις και επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος του πρώην αν. Υπουργού.

Κάπως έτσι, θέτει τα κυρίαρχα θέματα της αντιπολιτευτικής ατζέντας ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καθιερωθεί και η αντιπολιτευτική βάση και σε επίπεδο κοινωνίας. Εξάλλου, συνεχίζεται με ιδιαίτερα ικανοποιητικό ρυθμό για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και η εγγραφή νέων μελών ώστε αριθμητικά αλλά και σε επίπεδο προσωπικοτήτων να καθορίσουν τις εξελίξεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης