Παρασκευή 20.05.2022 | Εορτάζουν: Θαλλελαίος, Θαλής, Λυδία, Λήδα, Λύδα

ΣΥΡΙΖΑ: Στα Τρίκαλα τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

ΤΟΠΙΚΑ02.04.2019 | 5:36 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στο επίκεντρο τίθενται από το ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων οι Ευρωεκλογές την ερχόμενη Κυριακή με τις ομιλίες τριών κορυφαίων στελεχών του κόμματος αλλά και υποψήφιων ευρωβουλευτών, σε εκδήλωση με θέμα την προοδευτική συμμαχία ενάντια στο φασισμό και την ακροδεξιά στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκδήλωση λαμβάνει ακόμη πιο βαρύνουσα πολιτική σημασία και χάρη στην έλευση της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου η οποία επίσης θα συμμετέχει αλλά και θα χαιρετήσει την εκδήλωση. Ειδικότερα, η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 7:30 μμ, στο Φρούριο Τρικάλων, προτάσσοντας την «αναγκαιότητα συγκρότησης μιας πλατιάς προοδευτικής συμμαχίας ενάντια στο φασισμό και την ακροδεξιά στην Ευρώπη και την Ελλάδα».

Ομιλητές θα είναι:

  • Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου
  • Γιάννης Μουζάλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην υπουργός
  • Θεοδόσης Πελεγρίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ήδη, για την επιτυχία της εκδήλωσης που προγραμματίζεται εδώ και καιρό, ενώ είχε ήδη αναβληθεί μία φορά λόγω καιρικών συνθηκών, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, προσπαθούν να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, ώστε να υπάρχει και ευρεία συμμετοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης