Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ18.09.2023 | 6:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αρκετή συμμετοχή κόσμου, διεξήχθησαν στο νομό Τρικάλων οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κόμματος.

Οι πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες κλήθηκαν να επιλέξουν, ανάμεσα στους Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανο Κασσελάκη, Νίκο Παππά, Στέφανο Τζουμάκα και Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι εκλογές κύλησαν ομαλά χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα επί της διαδικασίας με την μεγαλύτερη προσέλευση να παρατηρείται από το μεσημέρι έως το απόγευμα.

Στις εκλογές άσκησαν το εκλογικό δικαίωμα σε όλο το νομό 1.211 άτομα. Ο αριθμός αυτός εκτιμάται ότι θα ήταν μεγαλύτερος, ωστόσο τα όσα ζούμε στο νομό με τις πλημμύρες δεν άφησαν πολλά περιθώρια για μεγαλύτερη συμμετοχή. Πρώτος στο νομό Τρικάλων αναδείχτηκε ο Στέφανος Κασελλάκης.

Συγκεκριμένα έλαβαν:

Αχτσιόγλου Έφη 409

Κασσελάκης Στέφανος 598

Παππάς Νίκος 104

Τζουμάκας Στέφανος 14

Τσακαλώτος Ευκλείδης 82

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η προχθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελεί απόδειξη της μεγάλης δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι εδώ, βασικός πυλώνας πολιτικής αλλαγής, που με ενισχυμένη εντολή από την κοινωνία μπορεί να υλοποιήσει ένα προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας.

Ευχαριστούμε όσους και όσες, με την αθρόα προσέλευσή τους, συμμετείχαν ψηφίζοντας σε αυτή τη μεγάλη δημοκρατική γιορτή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς και τα μέλη μας που εργάστηκαν εθελοντικά στις εφορευτικές επιτροπές για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης