Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ανακοινώθηκε η εξάδα των υποψηφίων βουλευτών

ΤΟΠΙΚΑ20.02.2023 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην μάχη των εκλογών ρίχνονται και επίσημα τα έξι πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Τρικάλων. Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής από τα κεντρικά του κόμματος, ανοίγοντας και επίσημα το δρόμο των έξι υποψηφίων προς τις εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Τρικάλων απαρτίζεται από τους:

  1. Δριτσέλη Παναγιώτα, Εκπαιδευτικός- πρώην Βουλευτής.
  2. Κοντοτόλη Μαρίνα, Επιχειρηματίας-Μέλος Δ.Σ Επιμελητηρίου Τρικάλων.
  3. Σιμορέλης Χρήστος, Φαρμακοποιός- πρώην Βουλευτής.
  4. Τσικρικάς Λευτέρης, Εκπαιδευτικός – Μουσικός.
  5. Χάϊδος Γιάννης, Φαρμακοποιός- Περιφερειακός Σύμβουλος.
  6. Χαρτοπούλου Πέρυ, Δικηγόρος.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά 50% και με ισότιμη συμμετοχή ανδρών και γυναικών. Διαμορφώθηκε με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό θα δώσει τη μάχη συλλογικά,  για την εκλογική νίκη με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη και τις αρχές μας, ώστε η χώρα να βγει από τον βούρκο της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Πλέον οι υποψήφιοι βουλευτές επιταχύνουν με σκοπό την προώθηση των θέσεων και προτάσεων του κόμματος, καθώς και της διεκδίκησης όσο των περισσότερων εδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο δεν μετέχει ο νυν βουλευτής του κόμματος κ. Σάκης Παπαδόπουλος, καθώς ανακοίνωσε κατά το παρελθόν τη μη κάθοδο στις εκλογές, αλλά θα αποτελεί ενεργό στέλεχος του κόμματος.

Στο ψηφοδέλτιο δεν μετέχει επίσης ο Γιώργος Τσιάκαλος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, ανακοίνωσε την μη συμμετοχή του για προσωπικούς λόγους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης