Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφια στις προκριματικές για την Ευρωβουλή η Π. Δριτσέλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.03.2024 | 1:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων για τη διαδικασία των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και η Τρικαλινή πρώην βουλευτής του κόμματος Παναγιώτα Δριτσέλη.

Όπως σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής ανανέωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

Πρόκειται για υποψηφίους, που έχουν ξεχωρίσει για το Ακαδημαϊκό, Επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ανανέωση των προσώπων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί δέσμευση».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης