Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σύσκεψη για την προεκλογική περίοδο στον Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ26.04.2023 | 6:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον όλος ο νομός μαζί και οι αρμόδιες Υπηρεσίες και φορείς για την άρτια διεξαγωγή των εκλογών της 21ης Μαΐου. Διανύοντας την προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε προ ολίγων ημερών, προωθούνται κάθε είδους ενέργειες που αφορούν την προεκλογική περίοδο αλλά ταυτόχρονα και την εκλογική διαδικασία από την οποία απέχουμε μόλις τρεις περίπου εβδομάδες.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης συγκάλεσε σύσκεψη με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να διευθετηθούν σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την προεκλογική περίοδο και την ενημερωτική καμπάνια τους.

Σε πνεύμα σύμπνοιας κύλησε η σύσκεψη που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων για την προεκλογική περίοδο. Εκπρόσωποι 9 κομμάτων μετείχαν στη συνάντηση για την κατανομή των περιπτέρων και τον καθορισμό χώρων, αλλά και για τη διευθέτηση ειδικότερων ζητημάτων που αφορούν στην προεκλογική περίοδο (αφίσες, προεκλογικό υλικό κ.α.). Μετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Μέρα 25, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά και Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων Θ. Παπασίκας.

Κατά την συζήτηση υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση κατατέθηκαν όλες οι απόψεις και αποφασίστηκαν πρωτοβουλίες που θα αναπτυχτούν από τα κόμματα στην διάρκεια που μεσολαβεί έως τις εκλογές του ερχόμενου μήνα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης