Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Σύσκεψη για το προγραμματισμένο Παραδοσιακό Καραγκούνικο Πανηγύρι

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2023 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύσκεψη πραγματοποίησε, την Τρίτη 9/5/2023, η Οργανωτική επιτροπή της Ένωσης Καραγκούνηδων (Ε.Κ.Ν.Τ.) με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, αρμόδιους Περιφερειακούς Συμβούλους καθώς και μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής.

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων συναντήθηκαν τα στελέχη της (Ε.Κ.Ν.Τ.) με τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με σκοπό την ενημέρωσή του για την πορεία των εργασιών που αφορούν στο «Μεγάλο Καραγκούνικο Πανηγύρι» που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου 2023. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι αρμόδιοι περιφερειακοί σύμβουλοι – μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιάννης Μπουτίνας, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Ντίνος Μπάρδας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, κ. Δήμητρα Νάτσινα, Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Ναντια Αλεξοπούλου, Προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού – Πολιτισμού Π.Ε. Τρικάλων καθώς και τα μέλη του ΔΣ της Ε.Κ.Ν.Τ. και εκπρόσωποι των Συλλόγων μελών της Ε.Κ.Ν.Τ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης Παπαμιχαήλ ενημέρωσε για την μέχρι τώρα πορεία των εργασιών και κινήσεων της μεγάλης προετοιμασίας και στη συνέχεια κατατέθηκαν καινούριες προτάσεις και ιδέες για περαιτέρω ενίσχυση των προετοιμασιών. Χρησιμότατες ήταν οι συμβουλές των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής που συμμετείχαν στη σύσκεψη και έδωσαν επιπλέον ώθηση στην όλη προσπάθεια. Οι προτάσεις των κ. Χρήστου Μπουλούμπαση, τ. Δ/ντή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και κ. Γεωργίου Παπαβασιλείου, τ. Σχ. Συμβούλου Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων για την εκπαιδευτική αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού και των αποτελεσμάτων της εκδήλωσης, βρήκαν σύμφωνη την Οργανωτική Επιτροπή. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, θετικός, όπως πάντα, και ευαίσθητος στα πολιτιστικά, έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια των προετοιμασιών και τόνισε ότι, όσο υπάρχουν πρωτοβουλίες από ανθρώπους του πολιτισμού θα είναι πάντα αρωγός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης