Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συζήτηση για τον τουρισμό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.02.2023 | 6:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κερδοφόρος ήταν σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό που παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων ο φετινός Μύλος των Ξωτικών. Όπως δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της εταιρείας E-Trikala Γιάννης Κωτούλας:

«Παρουσιάσαμε μια μεγάλη εικόνα του φετινού Μύλου των Ξωτικών, ήταν ακόμα μια χρονιά στην οποία δώσαμε το παρών ως χειμωνιάτικος τουριστικός προορισμός. Είναι επίσης και η αφορμή για να ξεκινήσουμε μια μεγαλύτερη κουβέντα για το τουριστικό προϊόν των Τρικάλων. Από σχόλια που είδαμε, ο κόσμος έφυγε πάρα πολύ ικανοποιημένος από την περιοχή μας.

Σε απόλυτα νούμερα, ο Μύλος κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, ο τζίρος που έκανε ήταν περίπου 1,5 εκατομμύριο και έβγαλε κέρδη γύρω στα 450 χιλιάδες ευρώ. Είναι το μεγαλύτερο νούμερο όλων των εποχών, και συνδυάζεται και με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών.

Όπως κάθε χρόνο, με τα έσοδα του Μύλου κάτι φτιάχνουμε και κατασκευάζουμε. Έτσι και φέτος, τα χρήματα αυτά θα επιστρέψουν στην τοπική μας κοινωνία, θα προγραμματίσουμε τι θα πράξουμε με αυτά στο επόμενο διάστημα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης