Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τα 100 χρόνια Κάφκα τιμήθηκαν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.02.2024 | 5:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την παρουσίαση του διάσημου παραμυθιού «Ο Κάφκα και η κούκλα», το ξενόγλωσσο τμήμα των  ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων τίμησε την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου λογοτέχνη. Οι καθηγήτριες, γερμανικών κ. Γλυκερία Στεφανή, γαλλικών κ. Δήμητρα Κούτσικου και αγγλικών κ. Ειρήνη Δημουλά των ΚΔΑΠ ΣΤΑΘΜΟΣ –ΦΡΟΥΡΙΟ –ΟΜΟΝΟΙΑ ετοίμασαν την παρουσίαση για τα παιδιά των ΚΔΑΠ, προκειμένου «μέσα από την ιστορία της χαμένης κούκλας και την παράδοση  επιστολών του συγγραφέα στο κοριτσάκι αναδεικνύονται τα συναισθήματα της αγάπης, της συμπόνιας αλλά και της ενσυναίσθησης».

Τα παιδιά μέσα από βιωματικές δραστηριότητες γνώρισαν τον συγγραφέα έχοντας μαζί τους τα αγαπημένα τους παιχνίδια και ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο τον συναισθημάτων σε τρεις ξένες γλώσσες.

Το υπέροχο ταξίδι των παιδιών συνόδεψαν οι μοναδικές γεύσεις των ντόνατς που πρόσφερε η τρικαλινή εταιρεία Donuts Pappas, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά, με τις ευχαριστίες να συνοδεύουν την προσφορά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης