Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2022 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η «Ιατρική Συνεργασία» με επικεφαλής τη Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου επικράτησε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων. Οι δύο υποψήφιοι συνδυασμοί κατάφεραν να κινητοποιήσουν την ιατρική κοινότητα του Νομού και να προσέλθουν στις κάλπες περισσότεροι από 400 γιατροί, αριθμός πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά σου Συλλόγου.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε ήρεμο και ενωτικό κλίμα.

Οι ιατροί ψήφισαν σε 4 διαφορετικές κάλπες για να εκλέξουν νέα όργανα για Διοικητικό Συμβούλιο, για εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, για Πειθαρχικό Συμβούλιο, και Εξελεγκτική επιτροπή.

Στις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο ψήφισαν συνολικά 438 γιατροί και από την κάλπη αναδείχτηκαν 405 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Η παράταξη της «Ιατρικής Συνεργασίας» έλαβε 236 ψηφοδέλτια και 6 έδρες έναντι 169 που έλαβε η παράταξη της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» και 5 έδρες.

Από την παράταξη της «Ιατρικής Συνεργασίας» εκλέγονται οι: Αθανασίου-Γιαγιάκου Μαρία, Ζήσης Χρήστος, Γκαραβέλλας Στέφανος, Ψιλούτσικου Μαρία, Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Λαλέτσογλου-Λάσχου Ελενη. Από την παράταξη της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» εκλέγονται οι: Κόντος Αγγελος, Καραγεώργος Ελευθέριος, Τριγώνη Ευαγγελία

Τσιμπίδας Απόστολος, Μπαλοδήμος-Παπαδόπουλος Στέργιος-Ηλίας.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι: Μπαρτζιώκας Αθανάσιος, Κοράκης Αλέξανδρος,

Πλιάτσικας Πάρις.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Πρόεδρος: Παπαγεωργίου Γεώργιος, Αντιπρόεδρος: Στοφόρος Περικλής. Εκλέγονται οι: Σαγαράκης Γεώργιος, Καραβασίλη-Γκαραβέλλα Δήμητρα, Ζησοπούλου Ζωή, Κρητικός Αλέξανδρος, Ζορμπάς Άγγελος, Μούσια Μαρία.

Για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εκλέγονται οι: Αθανασίου-Γιαγιάκου Μαρία

Παγδάτογλου Κυριακή, Φούντα Παρασκευή, Κίττος Θωμάς, Περίφανος Σπυρίδων,Τάσιος Βάϊος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης