Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τα ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.03.2024 | 12:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύο θέματα θέτει στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων θα θέσει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τρικκαίων.

Το ένα θέμα αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου και τις αποζημιώσεις – αποκαταστάσεις των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες, ενώ το δεύτερο για την κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου «Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα τονίζεται μεταξύ άλλων πως «Σήμερα, 6 μήνες μετά τις καταστροφές , ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής δεν απαντά στην ανάγκη για την αντιπλημμυρική προστασία του δήμου». Ακόμη τονίζεται πως «ελάχιστα κονδύλια κατευθύνονται προς την ουσιαστική αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου». Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης αφού αναλύεται η κατάσταση ερωτάται η δημοτική αρχή «Τι προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή για να προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις και οι αποζημιώσεις των πληγέντων;».

Στο δεύτερο θέμα αναφέρονται τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο και ερωτάται η Δημοτική Αρχή «Τι μέτρα προτίθεστε να πάρετε έτσι ώστε το Δημοτικό Στάδιο «Χρήστος Παπανικολάου- Σοφία Σακοράφα» να αποτελέσει μια σύγχρονη, λειτουργική και ασφαλής αθλητική υποδομή;».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης