Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τα έβαλε με πιτσιρικά ο Μακρόν

ΔΙΕΘΝΗ19.06.2018 | 5:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ποιος είδε τον Μανουέλ Μακρόν και δεν τον… φοβήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Μον Βαλεριάν, στα πλαίσια εορτασμών της 18ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός Γάλλος αστειευόμενος τον αποκάλεσε «Μανού», το υποκοριστικό του Μανουέλ.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο γάλλος πρόεδρος πλησιάζει το κοινό για να χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί τους, ακούγεται ένας νεαρός να του λέει «Είσαι καλά, Μανού;»

Αυτή η φράση εξόργισε τον Μακρόν, ο οποίος φανερά ενοχλημένος απάντησε «Οχι, αυτό δεν γίνεται, όχι, όχι, όχι, όχι» και συνέχισε: «Βρίσκεσαι σε μια επίσημη τελετή και θα συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει. Μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν ανόητος αλλά σήμερα είναι η ημέρα της Μασσαλιώτιδας και θα με αποκαλείς Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή κύριε. Εντάξει; Άντε».

Ο νεαρός φανερά μετανιωμένος απάντησε «Μάλιστα κύριε Πρόεδρε», κάτι που φαίνεται πως δεν έπεισε ιδιαίτερα τον Μακρόν, ο οποίος συνέχισε: «να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Την ημέρα που θέλεις να κάνεις επανάσταση, να έχεις φροντίσει να έχει πάρει το πτυχίο σου, να έχεις βρει δουλειά και να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου. Τότε μπορείς να δίνεις μαθήματα σε άλλους».

Το βίντεο δημοσίευσε ο Μακρόν στον λογαριασμό του στο Twitter με τη λεζάντα: «ο σεβασμός είναι το ελάχιστο σε μια Δημοκρατία. Ειδικά την 18η Ιουνίου. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να κάνουμε μια χαλαρή συζήτηση, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης