Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τα εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλήνιες

ΤΟΠΙΚΑ30.03.2024 | 1:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανεβάζει στροφές η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στα Τρίκαλα, καθώς πλησιάζει ο καιρός των Πανελληνίων Εξετάσεων, όπου οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το υπουργείο έδωσε στην δημοσιότητα τον αριθμό των εξεταστικών κέντρων που θα λειτουργήσουν στις κατά τόπους εκπαιδευτικές διευθύνσεις, με τις φετινές Πανελλαδικές για τα Γενικά Λύκεια να ξεκινούν στις 31 Μαΐου ενώ για τα ΕΠΑΛ στις 30 Μαΐου.

Στο νομό Τρικάλων θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα για τους υποψηφίους το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, το Γενικό Λύκειο Βαλτινού , το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας , το Γενικό Λύκειο Οιχαλίας, το Γενικό Λύκειο Πύλης, το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας και το 2ο ΣΔΕ Τρικάλων (Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης