Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.04.2019 | 10:07 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής οδεύει προς το τέλος του καθώς απομένουν τρις αγωνιστικές. Στις τελευταίες αγωνιστικές δεν υπάρχει κάποιο άγχος από τις ομάδες καθώς τα πάντα έχουν κριθεί τόσο για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν όσο και για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το Νεοχώρι λοιπόν από του χρόνου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά την κατάκτηση και μαθηματικά του πρωταθλήματος. Επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου και θέλει να παραμείνει.

Η Πηγή τώρα που διαθέτει ποιοτική ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι θα παραμείνει στη δεύτερη θέση εάν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά.

Η Φήκη μέχρι το πρώτο γύρο ήταν μέσα στο στόχο που ήταν το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο γύρο έριξε στροφές και έχασε έδαφος.

Το Κεφαλόβρυσο που ανέβηκε φέτος στην Α΄ κατηγορία έκανε την έκπληξη και μέχρι ένα χρονικό διάστημα οδηγούσε την κούρσα μέχρι που έμεινε με δυνάμεις και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση. Μια πολύ καλή σεζόν για το Κεφαλόβρυσο.

Καλή σεζόν και για το συγκρότημα του Περικλή Βασιλείου και τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου που ίσως αδικεί τον εαυτό της με τη θέση που βρίσκεται.

Ανοδική πορεία για την πάντα ποιοτική ομάδα του Βράχου Καστρακίου στο δεύτερο μισό σεζόν που τον έφερε στην 6η θέση.

Εξαιρετική σεζόν και για τους πιτσιρικάδες της Δήμητρας Απόλλων οι οποίοι φιγουράρουν στην 7η θέση αποκτώντας εμπειρίες για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καρίερας.

Καλή πορεία και για την σκληροτράχηλη ομάδα των Σαράγιων που ίσως θα μπορούσαν να βρίσκονται και πιο ψηλά στη βαθμολογία με βάση την καλή εικόνα τους.

Ο Πυργετός βρίσκεται πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην 8αδα.

Στα ίδια επίπεδα με Πέρυσι η Πύλη που βρίσκεται στην 10αδα που φέτος εξασφάλισε νωρίς την παραμονή της.

Δυναμικό ξεκίνημα για τους Ταξιάρχες που το πρώτο μισό της σεζόν τους βρήκε στην πρώτη 8αδα. Στο δεύτερο γύρο έριξε στροφές και έμεινε από δυνάμεις.

Η Κρύα Βρύση κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποκτούν εμπειρίες.

Ο Πύργος μετά την άνοδό του κατάφερε και παρέμεινε στην κατηγορία και παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο 2ο γύρο.

Η ιστορική ομάδα της Μπάρας δεν κατάφερε να κρατηθεί φέτος στην κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο Β΄ τοπικό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης