Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τα Σκόπια υπαναχώρησαν λέει ο Φ. Κουβέλης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.06.2018 | 2:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνέχεια στο blame game που εκτυλίσσεται μεταξύ των δύο πλευρών για το διαφαινόμενο ναυάγιο στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ δίνει η κυβέρνηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Φώτης Κουβέλης δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ότι οι ευθύνες βαραίνουν τα Σκόπια, καθώς υπαναχώρησαν από τα συμφωνηθέντα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η χώρα μας με απόλυτη συνέπεια έθεσε ως προϋποθέσεις για την εξεύρεση λύσης το erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση, αλλά ο πρωθυπουργός της γείτονος υπαναχωρεί λόγω και των συσχετισμών που διαμορφώνονται στη χώρα του.

Ο ίδιος σημείωσε πως δεν πρέπει να προδικάζονται οι εξελίξεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν πιέσεις προς τα Σκόπια από τους Ευρωπαίους, και όχι μόνο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης