Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Τα συμπεράσματα τα βγάζει αβίαστα ο κόσμος. Δε θέλει τη βοήθεια κανενός…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24.10.2018 | 5:45 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Η περίπτωση της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος… αγωνίζονταν για τον σοσιαλισμό, όπως είχε εκστομίσει σε κάποιο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δεν ξεφεύγει από το σύνηθες «τσουβάλιασμα» που γίνεται στη χώρα μας.

Οι συμπαθούντες (δεν είναι και πολλοί) είδαν πίσω από τις κατηγορίες και την προφυλάκιση δάχτυλο (μάλλον δαχτυλάρα έχει ο Κρητίκαρος) του Πολάκη. Παράβλεψαν το γεγονός ότι ο λόγος της προφυλάκισης είναι καμιά 3 εκατομμύρια φράγκα που βρέθηκαν σε λογαριασμό του και προήλθαν (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) από μίζες για την αναβάθμιση των γαλλικών φρεγατών. Τι τους νοιάζει; Ο εχθρός είναι ο Πολάκης και αυτός φταίει για την προφυλάκιση του Παπαντωνίου που… αγωνίζονταν για τον σοσιαλισμό!

Οι… αντιπαθούντες, (κυρίως κυβερνητικοί) βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν το… ανάθεμα στον παλαιοκομματισμό. Στα κόμμα και στους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα μέχρι την ανάληψη της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, τον Γενάρη του 2015. Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προήλθε από παρθενογένεση. Το 3% δεν έγινε 35% από.. εξωγήινους που ήρθαν και τους ψήφισαν. Ούτε  τα στελέχη ορισμένα από τα οποία ήρθαν… φυτευτοί από το ΠΑΣΟΚ, προέρχονται από παρθενογένεση. Οι περισσότεροι από δαύτους έχουν την ιστορία τους μέχρι και… εκλεκτικές συγγένειες με κορυφαία στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ που μάλιστα βρέθηκαν στη φυλακή για σκάνδαλα τα οποία συγκλόνισαν την πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Τσοχατζόπουλος.

Συμπαθούντες και… αντιπαθούντες επιχειρούν να διαχειριστούν πολιτικά και επικοινωνιακά, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά μια υπόθεση η οποία έστω και με καθυστέρηση 15 ετών πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ας αφήσουν λοιπόν, τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Τα συμπεράσματα τα βγάζει αβίαστα ο κόσμος. Δεν θέλει τη βοήθεια κανενός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης