Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

ΤΑ TRIKALA BASKET ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.08.2022 | 11:13 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αρκετές ελπίδες για Α2’

Μία θέση απέχουν πλέον από την Α2′ κατηγορία τα Τrikala Basket.
Η Τρικαλινή ομάδα ήταν τρίτη επιλαχούσα για άνοδο από τη Β’ Εθνική, μετά τους αγώνες μπαράζ που έδωσε ο Αίολος/Γόμφοι.
Προέκυψε λοιπόν μία θέση, την οποία αρνήθηκε η Γέφυρα που κατέλαβε την πρώτη θέση των μπαράζ, όχι όμως και η Φιλαδέλφεια που κατετάγη δεύτερη και ετοιμάζεται για Α2′.
Οπότε, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα τα Trikala Basket αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα και αν προκύψει κάποια θέση από ομάδα της Α2′ που δε θα συμμετάσχει για οιονδήποτε λόγο στο πρωτάθλημα , τότε εκείνα θα πάρουν τη θέση της στη δευτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Το σενάριο αυτό, εάν υλοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο, καθώς τα Τρίκαλα θα αποκτήσουν αυτομάτως εκπρόσωπο στην Α2′ κατηγορία, αποφεύγοντας παράλληλα το δύσκολο ανταγωνισμό για άνοδο από τη Β’ Εθνική, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Βίκος και η Λαμία.
Από την άλλη, εάν τα Trikala Basket ανέλθουν στην Α2′, αυτομάτως αλλάζουν τα αγωνιστικά πλάνα, αλλά και ο προϋπολογισμός, καθώς οι διοικούντες θα πρέπει να αυξήσουν το μπάτζερ, άρα και τα έσοδα και τα χρήματα που θα δαπανήσουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ