Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Τα βήματα για την πρόσληψη των επιτυχόντων στην κοινωφελή εργασία

ΤΟΠΙΚΑ26.09.2018 | 5:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα βήματα που πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται στον τελικό πίνακα διορισθέντων του προγράμματος Κοινωφελής Εργασίας, μεταξύ των οποίων και αυτοί στους Δήμους Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας, έκανα γνωστά ο ΟΑΕΔ.

Οι άνεργοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ έως την ημέρα που πιάσουν δουλειά στο φορέα.

Όσοι περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης καλούνται, (με e-mail ή τηλεφωνικά), εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση του πίνακα, για να προσληφθούν.

Σε περίπτωση άρνησης επιτυχόντων, κατά την προηγούμενη διαδικασία, ενεργοποιείται ο πίνακας επιλαχόντων.

Οι δήμοι υποχρεούνται να προβούν σε ηλεκτρονική αναγγελία τοποθέτησης. Οι επιτυχόντες προσκομίζουν όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπει η προκήρυξη, πιστοποιώντας τις ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τα δικαιολογητικά, πρέπει να προσκομίσουν: Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ), Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού IBAN.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης