Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.09.2020 | 10:01 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Εκτός της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του στους ψυχικό-πνευματικούς τομείς, όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία, υπομονή κτλ. το Ολυμπιακό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ προσφέρει στο σώμα των αθλητών του τρομερά αποτελέσματα.
Ο διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες το κάνουν ιδανικό, αφού στις Γυναίκες το στυλ παιχνιδιού είναι προσανατολισμένο στην ισορροπία, στον έλεγχο των κινήσεων ενώ στους άνδρες είναι πιο ταχυδυναμικό με αποτέλεσμα τα σώματα των δύο φύλλων να αναπτύσσονται διαφορετικά αλλά ιδανικά το καθένα!
Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ δουλεύει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, κάτι που συμβαίνει σε ελάχιστα αθλήματα. Ακόμα και να μην κάνει πρωταθλητισμό, θα προετοιμάσει το σώμα του, για να δεχτεί τις επιβαρύνσεις των επομένων ετών με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδανική ηλικία για να κάνει κάποιο παιδί τα πρώτα του βήματα στον χώρο είναι από 4-5 ετών.
Το παιδί ξεκινάει από κάποιες βασικές ασκήσεις, τις οποίες συνδυάζει με το παιχνίδι.
Υπάρχουν παιδιά που κάνουν ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ χωρίς να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό, μόνο και μόνο για την άθληση και την Αυτοάμυνα.
Κατά την γνώμη μου το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αποτελεί βάση για όλα τα αθλήματα.
Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι από τα αθλήματα που προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ενώ οι εκπληκτικές κινήσεις των αθλητών μας κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παϊταρίδης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης