Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας: η δέσμευση γίνεται πράξη

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2019 | 2:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Είναι δέσμευσή μας τα παιδιά, οι αθλητές και κάθε αθλούμενος στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας να τρέχει και να αθλείται στο ταρτάν του γηπέδου».

Αυτά ήταν τα λόγια του Χρήστου Σινάνη απευθυνόμενος προς τους δημότες του Δήμου Μετεώρων και στο δίκαιο αίτημά τους για εγκατάσταση ταρτάν στο γήπεδο της πόλη μας.

Σήμερα η δέσμευσή μας γίνεται πράξη

Μετά την πολύμηνη αναμονή λόγω καιρικών συνθηκών, υπερήφανα ανακοινώνουμε την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση του πολυπόθητου ταρτάν.

Η πόλη μας αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο στίβου που θα διαθέτει 6 διαδρόμους 400μ επιστρωμένους με ταρτάν και ειδικό διάδρομο υγρού εμποδίου (σπλιτ).

Μάλιστα η ανακατασκευή του γηπέδου θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή και η διεξαγωγή των αγωνισμάτων δρόμου των 100μ. και 110μ.

Ανεβάζουμε τον πήχη και δημιουργούμε ένα σύγχρονο Δημοτικό Στάδιο με στίβο με ταρτάν και γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα

Η τοποθέτηση του ταρτάν είναι μία από τις παρεμβάσεις μας για την αναβάθμιση του γηπέδου της Καλαμπάκας.

Ποδοσφαιρικοί αγώνες διεξάγονται ήδη στο ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης μας όπου έχει τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας και έχει εγκατασταθεί υπόγειο σύστημα άρδευσης.

Εκτός από διαδρόμους στίβου με ταρτάν, ο αγωνιστικός χώρος θα διαθέτει επίσης τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για τα αγωνίσματα:

– άλμα εις μήκος,

– άλμα επί κοντώ,

– ρίψεως σφαίρας – ακοντίου

– ρίψεως σφαίρας.

Εξίσου σημαντική για την πρόσβαση των αθλούμενων είναι και η ασφαλτόστρωση του χώρου από την είσοδο του γηπέδου έως τα αποδυτήρια.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις προωθούμε το πνεύμα του κλασικού αθλητισμού

Κάθε παρέμβασή μας γίνεται βάσει μιας καλά μελετημένης και κοστολογημένης στρατηγικής που έχει ως στόχο η πόλη μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο το οποίο:

– θα προσφέρει ασφαλείς συνθήκες προπόνησης και άθλησης στους χρήστες του

– θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των αθλητών και των αθλούμενων

– θα φιλοξενεί υπερήφανα ποδοσφαιρικούς αγώνες και αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού

Ο στόχος μας είναι ο Δήμος Μετεώρων να αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης και άθλησης για όλους τους πολίτες.

Το όραμά μας είναι να προάγουμε κάθε μορφή αθλητισμού και να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Συνεχίζουμε με έργα, στόχους και όραμα για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop