Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Task Force για τη Θεσσαλία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16.09.2023 | 2:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη γραμμή ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που επί της ουσίας ασκεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση κινείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Η τρέχουσα επικαιρότητα και ειδικότερα οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία εκ των πραγμάτων θέτουν ένα πλαίσιο εντός του οποίου κινείται και η πολιτική αντιπαράθεση. Ετσι, ενόψει της προετοιμασίας για την ομιλία του στο Βελλίδειο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το επιτελείο του εργάστηκαν για τη διαμόρφωση δέσμης προτάσεων και παρεμβάσεων που, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, στοχεύουν στην έμπρακτη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν και των αδυναμιών που αναδείχθηκαν από την πρωτόγνωρη καταστροφή.

Ειδικότερα, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να συγκροτηθεί ένας φορέας αποκατάστασης και ανασυγκρότησης για τις πληγείσες περιοχές, που θα δουλέψει με το σύστημα των Ομάδων Διοίκησης Εργου. Μια task force στα ευρωπαϊκά πρότυπα, που θα διασφαλίζει διαφάνεια και ταχύτητα.

Για την καθημερινότητα των πολιτών προτείνεται, μεταξύ άλλων, να επιβληθεί διατίμηση σε βασικά είδη διατροφής, με το σκεπτικό ότι πολλοί κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί έχουν μείνει άστεγοι και με την αγροτική παραγωγή κατεστραμμένη, χωρίς εισόδημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης