Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Τέμπη: Διώκονται ποινικά ο επιθεωρητής και δύο σταθμάρχες

ΕΛΛΑΔΑ09.03.2023 | 6:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα 24ωρο προτού συγκληθεί η Ολομέλεια των Εφετών της Λάρισας προκειμένου να επιλέξει τους δύο εφέτες ανακριτές που θα τρέξουν στο εξής τις έρευνες, διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ασκεί συμπληρωματικές ποινικές διώξεις κατά τριών ακόμη προσώπων.

Του επιθεωρητή του ΟΣΕ που έβαλε στη νυχτερινή βάρδια τον σταθμάρχη της Λάρισας που ήδη έχει προφυλακιστεί και κατά δύο σταθμαρχών που όφειλαν να είναι παρόντες ως τις 23:00 και έφυγαν νωρίτερα.

Οι κατηγορίες αφορούν διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, που είναι κακούργημα με ποινές από δέκα χρόνια ως ισόβια, καθώς και τα αδικήματα των ανθρωποκτονιών και σωματικών βλαβών κατά συρροή που είναι πλημμελήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίπεδο των ερευνών είχε προηγηθεί η πρωτοβουλία αναβάθμισης τους από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ο οποίος εποπτεύει από την πρώτη στιγμή τις ανακρίσεις στο σύνολο τους, με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ