Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τέμπη: Τέλη Μαΐου έτοιμη η αίθουσα για τη δίκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.03.2024 | 5:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έτοιμη μέχρι το τέλος Μαΐου θα είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, η αίθουσα στη Λάρισα στην οποία θα διεξαχθεί η δίκη για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

«Η αίθουσα στη Λάρισα-με βάση τις εκτιμήσεις της Περιφέρειας-θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος Μαΐου, γιατί επαναλαμβάνω οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας ανέλαβαν τις διαδικασίες και το υπουργείο Δικαιοσύνης βάζει όλα τα χρήματα» είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο κ. Φλωρίδης.

Όσον αφορά την εν εξελίξει δικαστική έρευνα ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «η Δικαιοσύνη επιτελεί, κατά τη δική μου άποψη υποδειγματικά το έργο που έχει αναλάβει για την τραγωδία των Τεμπών».

«Η ανάκριση εκεί διεξάγεται χωρίς κανέναν περιορισμό και με όλες τις βοήθειες και όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στο δικαιϊκό μας σύστημα. Σχετικά λοιπόν, με αυτή την υπόθεση πολύ σωστά οι ελπίδες όλων είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, διότι, η Δικαιοσύνη είναι ο μόνος θεσμός σε κάθε δημοκρατικό κράτος στο οποίο εναποθέτουν οι πολίτες τις ελπίδες τους ότι μια υπόθεση, όσο δύσκολη, όσο βαριά κι αν είναι, θα διερευνηθεί με τον τρόπο που πρέπει. Σε αυτό το φοβερό δυστύχημα λοιπόν, το οποίο τραυμάτισε τη χώρα μας, τον κόσμο και την ελληνική κοινωνία, το τραύμα αυτό-θα μείνει βέβαια ισόβια στους ανθρώπους που χάσανε τους συγγενείς τους» πρόσθεσε ο Γιώργος Φλωρίδης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης