Πέμπτη 04.03.2021 | Εορτάζουν: Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

Τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων

ΤΟΠΙΚΑ25.02.2019 | 4:24 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η εκπτωτική περίοδος, τόσο στα Τρίκαλα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Όσον αφορά την κίνηση στα Τρίκαλα δεν ήταν και πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν εξαιρέσουμε βέβαια κάποια συγκεκριμένα είδη, όπου υπήρχε μία σχετική κίνηση. Πάντως, τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων είθισται η κίνηση να είναι αυξημένη, αφού οι καταναλωτές προχωρούν σε αγορές που δεν έκαναν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Βέβαια, τα προϊόντα μπορεί πλέον να είναι περιορισμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρει κάποιος αυτό που ψάχνει.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων σύμφωνα με την εγκύκλιο εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop