Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου Κρεοπωλείου «Αγγέλη» στην Φήκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ21.03.2024 | 10:46 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κρεοπωλείου της οικογένειας «Αγγέλη» στη Φήκη Τρικάλων το Σάββατο 16 Μαρτίου. Η τελετή των εγκαινίων τελέστηκε από τον π. Γεώρ. Τασιούλα.
Ο κόσμος τίμησε το ξεκίνημα του νέου κρεοπωλείου με την εμπιστοσύνη του και τις αγορές του, αλλά και με την παρουσία του την βραδιά αυτή.
Η ιστορία μας ξεκινά από τον παππού μας Γεώργιο Αγγέλη όταν το 1969 δημιούργησε το πρώτο κρεοπωλείο δήλωσε η κόρη του Σωτήρη Αγγέλη, και πλέον επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης, Μαρία Αγγέλη. Η τρίτη γενιά βλέπει το κρέας αλλιώς, και αυτό φάνηκε από την εντυπωσιακή βιτρίνα που είχε στηθεί από την υπεύθυνη πλέον του κρεοπωλείου, αλλά και από τα θετικά σχόλια που εισέπραξε.
Έχουμε αγάπη για το κρέας γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε στάσιμοι.
Χαρακτηριστικά τόνισε:
Υπόσχεση μας να κρατήσουμε την ποιότητα που τόσα χρόνια σας παρέχουμε. Στόχος μας είναι η απλοποίηση του μαγειρέματος παρέχοντας σας μαριναρισμένα κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος που δεν απαιτούν κάποια προετοιμασία, αλλά μόνο ψήσιμο!
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, συνοδευόμενος της συζύγου του Μαρίας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Ζιάκας και Θανάσης Κωστάκης, o δημ. σύμβουλος κ. Μ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας, καθώς και πολλοί φίλοι & γνωστοί.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης