Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Tελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία του Α.Ο Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ28.09.2019 | 1:27 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τον Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα στο Αθλητικό Κέντρο Φλαμουλίου.
Μια νέα εκπαιδευτική-προπονητική και αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε για τους μικρούς του Α Ο Τρίκαλα.
Η Ακαδημία του ΑΟΤ συνεχίζει την δουλειά με μοναδικό σκοπό το καλό των μικρών αθλητών και την ευχαρίστησή τους ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο.
Ήδη τα προηγούμενα χρόνια, αναδείχθηκαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές αλλά ταυτόχρονα και πολλά παιδιά συνδύασαν αθλητισμό και σχολική εκπαίδευση περνώντας σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο πάτερ Αθανάσιος Τύμπας ευλόγησε τα παιδιά της Ακαδημίας, τους προπονητές, γονείς και διοικούντες και ευχήθηκε τα καλύτερα για την σεζόν που ξεκίνησε ενώ έδωσε και … ποδοσφαιρικές συμβουλές στους μικρούς αθλητές .

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα

Μετά την τελετή του Αγιασμού, παρουσιάστηκε και η νέα εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η νέα φανέλα είναι ιδιαίτερα καλαίσθητη, στα ιστορικά κυανέρυθρα χρώματα του συλλόγου με την καινοτομία ότι οι ρίγες είναι διαγώνιες αλλά και το σήμα της ομάδας σε μεγάλο σχήμα στα πλάγια της φανέλας.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ευχαριστεί και δημόσια τον Λάμπρο Χούτο και τους συνεργάτες του που είναι και οι χορηγοί της νέας αθλητικής εμφάνισης των τμημάτων υποδομής του ΑΟΤ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020