Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τελέστηκε το Μνημόσυνο τον ηρώων της ΕΟΚΑ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ01.04.2024 | 9:29 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τελέστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 από το Σύλλογο Κυπρίων Νομού Τρικάλων το μνημόσυνο των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Μιχάλης Λάππας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τεχνικών Έργων κ. Τσιάρας Αθανάσιος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης κ. Ξάφος Αθανάσιος, ο Αστυνόμος Α΄κ. Αναγνώστου Στέφανος, πολεμιστές που πολέμησαν στην Κύπρο το ’74, φίλοι του Συλλόγου Κυπρίων και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία που εκφώνησε για την επέτειο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Τρικάλων κ. Μοδέστου Χρίστος, τόνισε πως ο διαχρονικός σύντροφος των ηρώων της ΕΟΚΑ μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν η πίστη τους στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια. Η σπίθα αυτή κράτησε έως τέλους και καλλιεργούσε τη θέληση για ελευθερία της πατρίδας και εθνική Αναγέννηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης