Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Τελετή αποφοίτησης 8ου ΓΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ02.07.2019 | 3:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ μαθητών, καθηγητών και γονέων καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της σχολικής χρονιάς 2018-2019.

Ο Διευθυντής Κολοβός Νικόλαος απηύθυνε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, στους μαθητές και τις μαθήτριες, οι οποίοι ήρθε η ώρα να αποφοιτήσουν, δίνοντας πνοή στα όνειρα και στις φιλοδοξίες τους.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Τσιάτσιος Αθανάσιος ο οποίος προέτρεψε τους αποφοίτους να μη δουν το απολυτήριο τους μόνο σαν εργαλείο επαγγελματικής αποκατάστασης. Να φροντίσουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους πέρα από καλούπια και προδιαγραφές.

Ο πρόεδρος του 15-μελους μαθητικού συμβουλίου Αρης Πούλιος ευχήθηκε στους συμμαθητές του και ευχαρίστησε την Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Στην συνέχεια οι πρώτοι σε μόρια μαθητές σε κάθε επιστημονικό πεδίο βραβεύτηκαν από τον Διευθυντή του σχολείου: Γκουζιώτης Κωνσταντίνος (Επιστήμες Υγείας), Σαμαρά Κωνσταντίνα (Ανθρωπιστικών Σπουδών), Κωνσταντούλας Γεώργιος (Θετικές και Τεχνολογικές επιστήμες) και Πανάγου Μαρία (Οικονομίας και Πληροφορικής).

Απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα σχολικά αθλητικά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα : Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών βρέθηκε στην 8αδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος , η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών πρωταθλητές νομού Τρικάλων και η Μανθέλα Αθανασία 6η πανελληνιονίκης στα 3000 μ.

Ακολούθως ανακοινώθηκαν οι διακρίσεις των μαθητών στους διαγωνισμούς μαθηματικών, ρητορικών αγώνων, βουλής των εφήβων και Euroscuola και οι αριστεύσαντες με βαθμό απολυτηρίου «20» της Γ’ τάξης.

Στο τέλος δόθηκε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ένας φάκελος που περιείχε εκτός από τους απολυτήριους τίτλους και τους ελέγχους, μια ομαδική φωτογραφία και ένα αναμνηστικό ,δώρα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ως ανάμνηση της φοίτησης τους.

Παρατέθηκε δεξίωση με πλούσια εδέσματα στον αύλειο χώρο του σχολείου, με την φροντίδα και την αγάπη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop