Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τελικός επιβίωσης” την Τετάρτη 24/4 στο Στάδιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.04.2024 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Καθώς η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται, ο ΑΟΤ αντιμετωπίζει στο τελευταίο ματς για φέτος, την Θύελλα Κατσικάς σε έναν αγώνα τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την παραμονή στην κατηγορία. Η αναμέτρηση λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 24/4/24 στις 16:00 στο γήπεδο των Τρικάλων και η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε τη στήριξη των φιλάθλων της.
Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή 28/4 όπου η ομάδα θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί.
Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κρατήσουν τον ΑΟΤ “ζωντανό”.
Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, καλούμαστε όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε έναν αγώνα “επιβίωσης”. Η νίκη είναι μονόδρομος, στην προσπάθεια να βγει ο ΑΟΤ από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Διαιτητές του παιχνιδιού, ορίστηκαν οι Ανάργυρος Κατσίνης (Ανατολικής Αττικής), Ζώης Νάστος (Πρέβεζας-Λευκάδας), Ιωάννης Δημητρόπουλος (Άρτας)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης