Σάββατο 24.10.2020 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

«Τέλος στον αντιλαϊκό δρόμο» τόνισε ο Γ. Καΐκης

ΤΟΠΙΚΑ22.05.2019 | 10:03 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μαζικό «παρών» έδωσαν οι δημότες των Τρικάλων  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία η μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις επερχόμενες τριπλές εκλογές. Όπως επισήμανε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων κ. Γιώργος Καικης, «Το πραγματικό σενάριο το γράφεται εσείς , το πραγματικό γκάλοπ μετριέται εδώ στο δρόμο του αγώνα από τους ανθρώπους του μόχθου. Αποδεικνύετε ότι το δίκιο κρίνεται στους δρόμους της ταξικής πάλης , στους δρόμους του αγώνα».

Για να συνεχίσει , «Ας τους κάνουμε να ανησυχούν ακόμη περισσότερο , να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί . Με τα χιλιάδες ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο των αγώνων και της καρδιάς μας στις κάλπες της πρώτης αλλά και της δεύτερης Κυριακής των εκλογών …» σημείο στο οποίο αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους συμπολίτες στέλνοντας το μήνυμα της στήριξης.

Την ιστορικής σημασία των αγώνων στην πόλη των Τρικάλων ανέδειξε επίσης ο κ. Καϊκης λέγοντας χαρακτηριστικά, « Αυτή την πλευρά της ιστορίας της πόλης μας αναδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ενάντια σε όσους θέλουν να κρύψουν από τη νέα γενιά την πραγματική ιστορία του τόπου μας. Γι’ αυτό άλλωστε προτείναμε στο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση σ’ αυτή την πλατεία έργων τέχνης του Κομμουνιστή εικαστικού Δημήτρη  Κατσικογιάννη που μέχρι τώρα βρίσκονται υποβαθμισμένα και αραχνιασμένα  στα  παλιά ψυγεία  της ΑΓΡΕΞ».

Μιλώντας για τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης,  σε ότι αφορά το δήμο Τρικκαίων ανέφερε, «Είναι εγγύηση για το ποιος θα πρωταγωνιστήσει για την ανακούφιση του λαού, για το ποιος θα δώσει δύναμη στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για να έρθει η αλλαγή που έχουν ανάγκη οι νέοι της πόλης, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, και επαγγελματίες. Τα μηνύματα που έρχονται  από κάθε γωνιά του δήμου, από τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, από τις περιοδείες, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις του συνδυασμού  μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση και ρυθμό μέχρι την Κυριακή των εκλογών».

«Το πραγματικό δίλημμα στις 26 Μάη είναι “Αν θα επιτρέψει ο λαός μας να συνεχιστεί αυτός ο γνώριμος αντιλαϊκός δρόμος που με διαφορετικούς διαχειριστές φέρνει το ίδιο αποτέλεσμα, να μετράνε θυσίες ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο επαγγελματίας, ο άνεργος να βλέπει τα χειρότερα μπροστά του που δεν τα απέτρεψε επιλέγοντας το “μικρότερο κακό” ή αν θα κάνει αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση της αντεπίθεσης απέναντι στην ΕΕ, σε αυτήν την λυκοσυμμαχία την οποία υποστηρίζουν όλα τα κόμματα του αστικού πολιτικού συστήματος, ξεκινώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ και φτάνοντας στην ναζιστική Χρυσή Αυγή.» επισήμανε ο κ. Καϊκης.

Κλείνοντας ο κ. Καϊκης, τόνισε «Κάνουμε κυρίαρχο το ρεύμα αλλαγής στο δήμο Τρικκαίων. Δίνουμε τη μάχη για να εκφραστεί στην κάλπη , δίνουμε τη μάχη για να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη Με τη δύναμη που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που αγωνίζονται για το δίκιο του κόσμου στέλνουμε τη Λαική Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των εκλογών».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop