Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Τεράστια επιτυχία για την Φανή Τζέλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.06.2019 | 12:30 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Στo Austian Open που φιλοξενήθηκε στο Ίνσμπρουκ, ήρθαν τα δύο μετάλλια της Ελληνικής προ-Ολυμπιακής ομάδας, η οποία συγκροτήθηκε από την ΕΛΟΤ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020»
Η Φανή Τζέλη πέρασε μπάι τον 1ο αγώνα λόγω καλής παγκόσμιας κατάταξης, στον 2ο γύρο νίκησε 13-0 την Κιντλ από την Αυστρία, στα προημιτελικά 21-4 την Μπεκστάιν από την Γερμανία και στα ημιτελικά 23-3 την Ιβανόβα από την Βουλγαρία. Στον τελικό, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων, ηττήθηκε 7-0 από την Λιθουανή Τβαροναβικίουτε, No-28 στην Ολυμπιακή κατάταξη των -57 κιλών.
Τεράστια χαρά και Διάκριση για την Φανή που βάζει στην βαθμολογία της και άλλους Ολυμπιακούς βαθμούς…
Η περηφάνια όλων των Τρικαλινών, ένα δικό τους παιδί, να βρίσκεται στην Ελληνική προ-Ολυμπιακή Ομάδα και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Καταφέρνει όμως να διακρίνεται στο πιο υψηλό, υπέρβαση για ένα παιδί της επαρχίας, γι’ αυτό και καμαρώνουμε όλοι μας!
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ, το προπονητικό τημ, οι συναθλητές της και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ συγχαίρουν την Φανή και της εύχονται καλή επιτυχία στο κυνήγι του Ολυμπιακού ονείρου. Επίσης καλή επιτυχία στους αθλητές-μαθητές που δίνουν τον κρισιμότερο αγώνα τους, αυτόν των πανελληνίων εξετάσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης