Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Τέσσερις μέρες… σε δεκαέξι χωριά ο Αβραμόπουλος

ΤΟΠΙΚΑ25.09.2023 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα χωριά του Δήμου Μετεώρων απ’ άκρη σ’ άκρη επισκέπτεται ξανά ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και διάχυτη η ελπίδα των κατοίκων, μικρών και μεγάλων χωριών, ότι αλλάζουν όλα και ανατέλλει μια νέα μέρα ελπίδας και προοπτικής για όλους. «Ερχόμαστε» λέει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «για να αποτινάξουμε το πέπλο της μιζέριας που καλύπτει το Δήμο μας, να αλλάξουμε νοοτροπία, να πάμε μπροστά.

Να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε βασικά έργα υποδομής που δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό θα γίνει. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ από 1η Ιανουαρίου για να εφαρμόσουμε ένα νέο και φιλόδοξο πρόγραμμα».

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού της «Δύναμης Ευθύνης» επισκέφτηκε από το βράδυ της Πέμπτης διαδοχικά Καλλιθέα, Φλαμπουρέσι, Κονισκό, Γερακάρι, Λογγά, Καλογριανή, Κλεινοβό, Αμπέλια, Γλυκομηλιά, Αηδόνα, Χρυσομηλιά, Ορθοβούνι, Μεγάλη Κερασιά, Οξύνεια, Σταγιάδες, Αγναντιά.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και όλη τη νέα εβδομάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης