Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θ. Λιούτας: Εντατικές συσκέψεις για την ανακατασκευή των υποδομών στον Ν. Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.03.2024 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκου Ταχιάου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή διαδοχικές συσκέψεις στον Νομό Τρικάλων, με τους τέσσερις δημάρχους του Νομού μας και τις τεχνικές υπηρεσίες του κάθε δήμου, καθώς και τεχνικού κλιμακίου του Υπουργείου. Παρών σε καθεμία από αυτές τις συσκέψεις, στη Φαρκαδόνα, στην Καλαμπάκα, στην Πύλη και στα Τρίκαλα, ήταν ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

Σκοπός της επίσκεψης του Υφυπουργού  Υποδομών και Μεταφορών στον Νομό Τρικάλων, ήταν μέσω των συσκέψεων με κάθε έναν από τους τέσσερις δημάρχους του Νομού μας διαδοχικά, Σπύρο Αγναντή, Λευτέρη Αβραμόπουλο, Κώστα Μαράβα και Νίκο Σακκά, να οριστικοποιηθούν και να προτεραιοποιηθούν άμεσα τα έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και στους τέσσερις δήμους μας.

Στις συσκέψεις τέθηκαν επί τάπητος και με κάθε λεπτομέρεια τα έργα που πρέπει άμεσα να εκκινήσουν, ενώ μάλιστα για πολλές κρίσιμες υποδομές στον Νομό μας, περιγράφηκε το άμεσο χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για την περάτωση των έργων μέσα στους επόμενους μήνες.

«Η συζήτηση βασίστηκε σε δεδομένα και σε κρίσιμες λεπτομέρειες», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος συνόδευσε τον Υφυπουργό σε όλες τις συσκέψεις και στους τέσσερις δήμους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και όλοι εμείς εργαζόμαστε για έναν σκοπό, να επέλθει η κανονικότητα στον τόπο μας και πάντοτε να προασπίζεται το ζήτημα της ασφάλειας για όλους τους συμπολίτες μας».

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης