Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θ. Λιούτας: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Χρήστο Τριαντόπουλο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.05.2024 | 3:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, υπό τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, με θέμα να απαντηθούν ερωτήματα των πληγέντων συμπολιτών μας.

Παρών στη σύσκεψη ασφαλώς και ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των διαρκών συσκέψεων που πραγματοποιούνται στον τόπο μας, αλλά και στην Αθήνα, στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με στόχο πάντοτε τον συντονισμό όλων των ενεργειών, κρατικής αρωγής και αποζημιώσεων, καθώς και την ενσωμάτωση κάθε νέου ζητήματος που ανακύπτει και που χρήζει άμεσης λύσης.

Η συζήτηση διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες. Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και απαντήθηκε κάθε ερώτημα.

«Είναι βασικό καθήκον μας ο διαρκής συντονισμός και η μεταφορά στον Υφυπουργό, κ. Τριαντόπουλο, κάθε νέου ζητήματος που ανακύπτει, με σκοπό την κατάλληλη και άμεση λύση.

Ο διάλογος με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Οικονομικών, με κάθε αρμόδιο Υπουργό και υπηρεσιακό παράγοντα, είναι πάντοτε ανοικτός, συνεχής και άμεσος, με σκοπό την απαρέγκλιτη συνέχεια ως προς το μεγάλο καθήκον μας, την ανακούφιση και την ανασυγκρότηση του τόπου μας», σημειώνει ο Θανάσης Λιούτας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης